Organisatie  en doelstellingen

Gayfarmers is een club voor homo's en lesbiennes die affiniteit
hebben met de agrarische sector.

Organisatie

Het bestuur
Het bestuur komt drie tot vier keer per jaar bij elkaar voor een vergadering. Tijdens de georganiseerde bijeenkomst in januari wordt er een algemene ledenvergadering gepland.
Op dit moment zoeken wij twee leden die het bestuur kunnen versterken.


Doelstellingen

Gayfarmers is een club voor homo's en lesbiennes die affiniteit hebben met de agrarische sector. Dit betekent werkzaam zijn in deze sector of interesse hebben met betrekking tot deze sector.
Coming out voor je homo-sexualiteit is binnen de agrarische sector soms net een moeilijker stap. Je treft bij ons mensen met vergelijkbare ervaringen en wellicht bruikbare tips en bemoedigende woorden.
Of je nu akkerbouwer, veehouder, bloemist, hovenier of groenteboer bent , werkt op het ministerie van landbouw, goederen keurt voor import, leraar bent op een agrarische opleiding, iedereen is welkom!
Bij Gayfarmers helpen we elkaar om sterk te staan in het zijn wie je bent.
Daarnaast is Gayfarmers als je de mensen leert kennen ook een vriendenclub. Door gelijkgestemden is het ook een gezellige club.
Gayfarmers is een club die door de leden zelf gedragen wordt. De verantwoordelijkheid van de leden waarborgt de continuïteit van de club.
Gayfarmers is een bonte verzameling van leden vanuit allerlei richtingen binnen de agrarische sector. Velen hebben een eigen boerenbedrijf of in het verleden gehad. Het kan heel informatief zijn als je bij collega's op het bedrijf mag kijken.
Gayfarmers is geen stichting , vereniging of datingsite. Voor deze laatste zijn er genoeg alternatieven te vinden op het web.

Nieuws

Nieuws

/Boek%20presentatie
Boek presentatie

We heten je van harte welkom!

De continuïteit van Gayfarmers is al bijna 25 jaar gewaarborgd door de verantwoordelijkheid die de leden op zich nemen.