Activiteiten

Drie tot vier keer per jaar vindt er een bijeenkomst plaats
die met de agrarische sector te maken heeft.

De activiteiten commissie is druk bezig met het organiseren van een volgende bijeenkomst

.

Dit zal worden zaterdag 22 of zondag 23 januari 2022

Schrijf hem vast on de agenda

Activiteiten beleid

De activiteiten commissie zoekt nieuwe leden vanuit de Gayfarmers. Hen je interesse stuur een mail naar de activiteiten commissie (zie verder) Leden zijn altijd welkom om te helpen met organisatie en ideeën aan te dragen. Weet je een leuk en interessant bedrijf (wat met agrarisch te maken heeft) geef het door of stuur een mail naar activiteiten@gayfarmers.nl

Er is een jaarplanning welke bekent wordt gemaakt via deze website op de activiteiten pagina waar u zich nu bevindt. Waar de bijeenkomst zal plaatsvinden krijg je een maand van te voren via je mail door middel van een uitnodiging. Het streven is om de prijs op 35 euro te houden met lunch of diner in begrepen.

De bijeenkomsten zijn door heel Nederland. Van Friesland tot Brabant en van de Twente tot Zuid-Holland. Soms zijn de locaties moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Met enig telefonisch contact is altijd wel iemand te vinden om mee te rijden.

Leden mogen ook deelnemen aan de activiteiten van Gayfarmer Duitsland.

Activiteiten 2021

/Zondag%204%20juli%202021
Zondag 4 juli 2021
De eerste bijeenkomst na alle corana maatregelen bij Frank in Nijkerk op zijn boerderij. Na een inleiding en rondgang op zijn boerderij (biologisch) afgesloten met een BBQ. In een van de stallen omdat het weer dreigde met een regenbui. Een druk bezochte bijeenkomst waar veel leden elkaar een lange tijd niet meer hadden gezien. Een gezellige dag!
/Zondag%2019%20september%202021
Zondag 19 september 2021
Bezoek aan de geitenboerderij De Bleken in Heeswijk Dinther met aansluitend naar paddenstoelnkwekerij van de Vorle in Berghem met als afsluiting een heerlijk diner met de paddenstoel in de hoofdrol.

Activiteiten 2020

Zondag 26 juli 2020
Na de intelligente lockdown en onzeker wat de toekomst brengt toch een bijeenkomst georganiseerd op 1,5 meter. Het is een gezellige middag geworden met koffie, boerengolf en een diner in restaurant Hooghei in Berlicum
Zondag 27 september 2020
Dit keer op het eiland Tiengemeten. Met in achtnemen van alle maatregelen met een mondkapje op werden we overgevaren. Een bezoek aan het Rien Poortvliet museum en Landbouwmuseum. Hier werd over de geschiedenis van dit eiland vertelt en hoe men hier de landbouw bedreef. Een heerlijke lunch met nog een korte wandeling over het eiland werd deze dag besloten.

Activiteiten 2019

Op zondag 27 januari was onze eerste ontmoeting in 2019!! Onze activiteiten commissie is er weer in geslaagd een leerzame en leuke dag te presenteren !! We werden ontvangen bij het NATIONAAL BOMENMUSEUM GIMBORN, midden in het land in het plaatsje Doorn, een mooie groene regio. Na een bakkie koffie presenteerde BEN enkele nieuwigheden aangaande het fenomeen Gayfarmers. Ben is begonnen met de jaarlijkse mededelingen aangaande de Gayfarmers. De onderwerpen werden een voor een doorgenomen. Dan was er een rondleiding door een ervaren gids, die uitleg gaf over de vele bomen en struiken in het park. Veel nuttige grondstoffen worden gebruikt b voor de medische en farmaceutische wereld. Kortom heel interessant ......vooral de leeftijd van bomen, giftig of niet! Al was het beetje regenachtig het deerde de pret niet! Hierna naar eetcafé , Onder de pannen , We hadden een gezellige eigen tafel ,,,, voor ons 3 gangen diner onder het nodige gekeuvel en gezelligheid ,,,,,,genoten we van het goede eten, mijn complimenten! Na de ijstaart mmmmmm gingen we langzamerhand weer huiswaarts. Ik mocht dit relaas met plezier en dankbaarheid opstellen en o ja , we waren ongeveer met 18 leden .......enkele nieuwe en veteranen BLIJVEN komen !! Jac
Zondag 14 april 2019
Een bezoek de biologische dynamische zorgboerderij waar Willem de scepter zwaait. Met een uitstapje naar Landgoed Hackfort met een rondleiding en wandeling over het landgoed.
Zondag 29 september 2019
Dit keer naar dierenkliniek De Lingehoeve in Lienden en een bezoek aan de forellenkwekerij in Maurik.
Zondag 15 december 2019
De laatste bijeenkomst van 2019 werd gehouden in de Hortus botanicus in Amsterdam. Ook tijd voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Afgesloten met een diner in restaurant Plancius. vijf minuten lopen vanaf de Hortus.